Roskilde: Rundvisning med Container Living

Brug din stedsans på Arkitekturens Dag sammen med Container Living og beboerne i Musicon-bydelen i Roskilde. Container Living inviterer til rundvisning den 2. oktober kl. 14.00-15.00, hvor du får en unik mulighed for at opleve en mikrobolig bygget af shippingcontainere.

Foto: Containerliving.dk

Tidspunkt:

2. oktober, kl. 14-15.00

Arrangeret af:

Container Living

Sted:

Mødested er Hyde Bar, Rabalderstræde 24, Roskilde

Når du tilmelder dig arrangementet, deltager du samtidig i konkurrencen om at vinde en overnatning i en containerbolig på Musicon i Roskilde.

Kan man bo på mindre plads uden at mangle noget?

Arkitekturen og den lokale byudvikling er kommet på dagsordenen over hele landet, hvor stadig flere borgere og politikere efterspørger udvikling med større omtanke og sans for stedets kvaliteter, det lokale liv og naturen. Alt dét, som beriger og berører os og tilfører stedet sin identitet og ånd – eller dét, man med ét ord kunne kalde for stedsans.

Temaet er i fokus når Arkitekturens Dag løber af stablen over hele landet. I Musicon-bydelen i Roskilde markerer Container Living dagen med en rundvisning af vores nyligt opførte containerejendom. Formålet er sætte fokus på bæredygtigt byggeri og inspirere til hvordan man kan indrette sig småt men godt. Vi tager på besøg hos nogle af beboerne og får et spændende indblik i hvordan man kan bo på mindre plads uden at mangle noget.

Container Living har skubbet til forestillingen om hvad bæredygtigt byggeri er og arbejder med at skabe et stærkt fællesskab der favner bredt. Efter rundvisningen er der rig mulighed for at stille spørgsmål og diskutere mikroliving, fællesskaber og bæredygtige boliger.

Vær med til at fejre stedsansen i arkitekturen

Arrangementet finder sted den 2. oktober kl. 14.00-15.00. Vi mødes foran Hyde Bar på Rabalderstræde 24, 4000 Roskilde – og alle er velkomne. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Tilmeld dig ved at sende en mail til kontakt@containerliving.dk og deltag i konkurrencen om at vinde en overnatning i en containerbolig på Musicon.

Læs mere på www.containerliving.dk.

Filtrér: Arkitektforeningen

Nyhed

Se 12 mere +

Kalender

Se 12 mere +

Debat

Se 12 mere +

Kurser

Se 12 mere +

Job

Se 12 mere +

Andet

Se 12 mere +

Artikler

Se 12 mere +