Arkitektforeningen på Folkemødet

Arkitektforeningen deltager igen i år på Folkemødet på Bornholm. Ud over at være medvært for to arrangementer er vi repræsenteret ved debatter om arkitektonisk kvalitet, bæredygtigt byggeri og FN's verdensmål.

Fra den 14. til den 17. juni er der Folkemøde på Bornholm. Arkitektforeningen deltager for at skabe opmærksomhed om arkitekters faglighed og løsninger til aktuelle samfundsudfordringer som eksempelvis boligmangel, klimasikring, tilgængelighed, energieffektivisering og FN's verdenmål.

I samarbejde med BL - Danmarks Almene Boliger er vi vært for en morgensamling, hvor Arkitektforeningens formand Natalie Mossin byder velkommen, og blandt andre arkitekt MAA Dorte Mandup vil give sit syn på, hvordan arkitektur skaber positive fællesskaber.

Sammen med Danske Arkitektvirksomheder og KADK er Arkitektforeningen vært på arrangementet Arkitekterne i Løvens Hule, hvor tre nyuddannede arkitekter fremlægger deres projekter om FN's verdensmål for et panel bestående af erhvervsfolk, investorer, idealister og krøllede hjerner.

Udover vores egne arrangementer vil Arkitektforeningens direktør Lars Autrup deltage i debatter om arkitektonisk kvalitet og DGNB Diamant. samt om hvordan bæredygtigt byggeri bliver mainstream.

Endelig deltager Arkitektforenignens vicedirektør Annette Blegvad i debatter om FN's verdensmål, og hvordan vi skaber inkluderende og mangfoldige byrum og fremtidge bosteder.

Her kan du blandt andet møde os på Folkemødet:
Tosdag den 14. juni kl. 14.00-14.45: 'Arkitektonisk æstetik eller Rittersportbyggeri' med deltagelse af direktør Lars Autrup, Allinge Havn.

Fredag den 15. juni kl. 08.00-09.30: Morgensamling 'Kan arkitektur skabe positive fællesskaber?'

Fredag den 15. juni kl. 16.30-17.15: 'Fremtidens bosteder' med deltagelse af vicedirektør Annette Blegvad.

Lørdag den 16. juni: Lørdagstur til Allinge med FAOD.

Læs mere og se programmet her