Akademisk Arkitektforening

Arkitekturens Dag i ord og billeder


Årstiderne Arkitekter havde inviteret barnlige sjæle og børn til at bygge deres drømmehus i LEGO på tegnestuen i København, på biblioteket i Herning og på Den Kreative Skole i Silkeborg. Læs artikel.


Der blev præmieret godt nybyggeri rundt omkring i landet. Her ses Designbørnehuset Sanseslottet, Hoppesvej 25 i Vonsild, der både blev hædret som ”borgernes favorit” i Kolding Kommune og fik en officiel bygningspræmie.


Arkitekturinteresserede borgere og arkitekter mødte i anledning af Arkitekturens Dag op i Kulturhuset Brønden i Brøndby Strand. Læs reportage.


Forstadsmuseet stod bag den udsolgte dobbeltdækker-bus-tour til Sven Eske Kristensens bygninger i Hvidovre og Brøndby. Læs reportage.


Bjørn Lund Mogensen – studerende ved Kunstakademiets Arkitektskole blev kåret som vinder af fotokonkurrencen "Perspektiver på forstaden".Godt 40 mennesker var mødt op i Ørestad, en af landets yngste forstæder, for at opleve BIGs boligbyggeri 8-tallet. Læs reportage.I Rønde, Århus, Esbjerg Vanløse og på Amager var den almindelige undervisning på en række folkeskoler erstattet med arkitektur og forstad i anledning af Arkitekturens Dag.
Læs artikel


I Dalum, Odense kommune havde det lokale bibliotek opfordret børn og unge til at tage billeder af deres nærområde.
Bygningskultur Danmark og Bygningsarv a/s havde  i anledning af Arkitekturens Dag inviteret til debat om forstadens bevaringspotentialer og grillpølser. Læs reportage


 


 

Kommentarer