Byplanprisen 2012

Kom med dit bud på en plan, der er værdig til Byplanprisen 2012.

Igen i år uddeler Dansk Byplanlaboratorium i samarbejde med Arkitektforeningen Byplanprisen til en kommune, en region eller en organisation, som har gjort en særlig indsats for at fremme gode og smukke bymiljøer og landskaber.

Alle kan komme med indstillinger til byplanprisen, så hvis du kender en rigtig god plan, så sig til. Du kan både indstille dine egne og andres planer. Juryen ser frem til at modtage gode forslag. Sidste frist er 1. juni.

Byplanprisen bliver tildelet en planlægning af velfungerende, bæredygtige byer og bymiljøer af høj kvalitet. Betingelsen for at modtage prisen er, at der er udarbejdet og endeligt vedtaget en lokalplan, en kommuneplan, en regional udviklingsplan eller et andet plandokument for den pågældende bydel, område eller projekt.

Læs mere om Byplanprisen 2012

Deadline for tilmeldinger er den 1. juni.

Foto: Sidste års vinder, Middelfart Havnefront