Del billeder af god arkitektur

Vær med til at booste dansk arkitektur i en europæisk sammenhæng i fællesskab med ACE.

Architects' Council of Europe (ACE) er i gang med at oprette en omfattende database med arkitektoniske værker fra de forskellige medlemslande. I den forbindelse opfordrer de medlemslandene til at dele billeder af god arkitektur.

Billederne vil indgå i en online udstilling, og vil også blive brugt af ACE til at illustrere deres kommunikation og publikationer (ACE Info, foldere, rapporter mm.).

De indsendte billeder skal sendes i JPEG-format, og ACE anbefaler, at de sendes via WeTransfer, da det giver mulighed for at sende op til 2 GB gratis.

For hvert sæt af billeder skal du udfylde en copyright release formular, således at ACE frit at bruge dine billeder.

Billeder og copyright release formularen kan sendes til gerardo.ambrosecchia@ace-cae.eu, eller kan afleveres på et USB-flashdrev til ACEs GA Forsamling d. 28. – 29. november i Bruxelles.

Hent copyright release formularen her

Se eksempler på billeder her

Architects' Council of Europe (ACE)
ACE er en non-profit organisation grundlagt i 1990 af en fusion af CLAEU (Liaison Committee of the Architects of the United Europe) og CEA (Council of European Architects).

ACEs mission er at promovere den europæiske arkitektur, fremme arkitektonisk kvalitet, støtte den bæredygtige udvikling, sikre høje standarder for kvalifikation af arkitekter og fremme samarbejde på tværs af de europæiske grænser.

ACE består af 43 medlemsorganisationer, som er de nationale og faglige repræsentative organer i EU-medlemsstaterne. Gennem sine medlemmer repræsenterer ACE interesserne for mere end 545.000 arkitekter fra 31 lande i Europa.

Læs mere om ACE her

Foto: Sandro Lendler, University Rijeka, ACE