Fra krisetid til kreativ forretningsudvikling

Ledelse i Kreative Videnvirksomheder i praksis from Arkitektforeningen on Vimeo.

Film: Katja Viltoft er Arkitekt MAA og partner i den Frederiksbergbaserede tegnestue JJW Arkitekter. Katja var med på det første hold af arkitekter, der gennemførte uddannelsen Ledelse i Kreative Videnvirksomheder (LKVV) og det har hun haft stor glæde af siden hen.

I filmen fortæller Katja, hvordan hun og JJW Arkitekter har haft glæde af LKVV-uddannelsen i praksis - blandt andet i forbindelse med organisationsændringer, fyringer i kølvandet på finanskrisen, kreativ forretningsudvikling og i forhold til hendes personlige faglige profil som ung partner i en større arkitektvirksomhed.

Bliv en bedre, kreativ leder
Tredje årgang på uddannelsen Ledelse i Kreative Videnvirksomheder går i gang til august. Du kan stadig nå at være med på holdet, hvis du tilmelder dig nu.

Læs mere om LKVV