Highlights fra folkemødet

På Folkemødets første dag debatterede Arkitektforeningens direktør Jane Sandberg nye fællesskaber i byerne med minister Carsten Hansen og stadsarkitekt arkitekt MAA Tina Saaby samt borgmester i Aarhus Jacob Bundsgaard.

Formand Natalie Mossin i debatten ”Skal de gamle bygninger rives ned – eller pimpes op?” med fra venstre: Direktør i Bygherreforeningen Henrik L. Bang, afdelingschef Torben Liborius Dansk Byggeri, direktør Christian Lerche Danske ARK, Jørgen Søndergaard, direktør SFI.

By- bolig og landdistriktsminister Carsten Hansen debatterer fremtidens almene boliger med formand Natalie Mossin, direktør i BL Bent Madsen og professor arkitekt MAA Claus Bech Danielsen.

Debatten om fremtidens almene boliger trak fulde huse.

Arkitektforeningen var for andet år i træk vært ved en reception for samarbejdspartnere og politikere i Oluf Høst Museets vidunderlige klippehave.

Lørdag morgen ankom en række medlemmer af Arkitektforeningens repræsentantskab og deltog i Folkemødet. Over morgenkaffen blev programmet for dagens debatter gennemgået og bemandet!

Fotos: Dan Ljungar og Martin Yhlén