INSEAD: Executive Management Programme

Vil du inspireres, udfordres og undervises af nogle af verdens bedste professorer?

Arkitektforeningen har indgået et helt særligt samarbejde som betyder, at vi nu kan tilbyde topledere i branchen adgang til et Executive Management Programme som er udviklet af INSEAD til Skandinaviske topledere, der ønsker en uddannelse med høj international klasse.

Efter tre intensive moduler med fokus på strategi, ledelse og innovation får du et uddannelsesbevis fra én af verdens førende business schools, INSEAD.

Uddannelsen henvender sig til topledere, som ikke har tid til at gennemføre en executive MBA. Fokus på Executive Management Programme, INSEAD er strategi, lederskab og innovation, som alle topledere har brug for. Uddannelsen giver udover undervisning af nogle af verdens bedste professorer også god mulighed for at udbygge sit personlige netværk og knytte kontakter til topledere inden for andre brancher i Skandinavien.

Læs mere her.