Med Jan Gehl og kulturmisteren til picnic i Superkilen

Superkilens ”Sorte Plads” på Nørrebro dannede rammen om frokost i det fri til ære for arkitekt MAA Jan Gehl.

Blæst og mørke skyer er ingen hindring for en veltilberedt frokost under åben himmel. Derfor var der dækket op med blomster, service og grill, da formand for Arkitektforeningen Natalie Mossin inviterede en lille skare arkitekter og en minister til picnic i Superkilen på Nørrebro.  Anledningen var, at Jan Gehl den 8. juni modtog foreningens æresmedalje.

Med ved bordet var kulturminister Uffe Elbæk (R) og de arkitekter MAA, der havde indstillet Jan Gehl til æresmedaljen; Tina Saaby, stadsarkitekt i København, lektor ved KADK Merete Ahnfeldt- Mollerup, projektleder i KABs byggesektion Rikke Krogh, Thomas Kock og Jonas Sangberg fra Polyform , Stig Lennart Andersson,  kreativ direktør i SLA og direktør i Arkitektforeningen Jane Sandberg.

Se flere billeder på Facebook