Opmærksomhed: Ny udstilling i Arkitekternes Hus

Den anden udstiller i rækken MAA MM. er havearkitekten Rie Post, der med sin udstilling Opmærksomhed viser udsnit og fortolkninger af naturen med akvarel og foto.

Rie Post har - sideløbende med sin tidligere virksomhed som havearkitekt - i sin fritid tegnet, malet akvareller og fotograferet.
De seneste akvareller og fotos er samlet i tematiske serier, der fokuserer på detaljen som struktureren på et blad eller lysets spil i en regndråbe.

Alle interesserede er velkomne til ferniseringen, der finder sted torsdag den 1. september kl. 16 -18 i Arkitekternes Hus, Strandgade 27A i København. Udstillingen vises frem til den 6. oktober.

Arkitekt og meget mere
”MAA MM” er en udstillingsrække, der viser hvad arkitekter MAA laver, når de ikke laver arkitektur. Alle udstillingerne er arrangeret af Arkitektforeningen og vises i Arkitekternes Hus, Strandgade 27 A 1401 København K