Akademisk Arkitektforening

Provinsen: Døde trinbræt-byer eller udviklingsmekka?Alle taler om provinsen. Men de færreste siger noget konkret om provinsens tilstand og fremtidsperspektiver

Arkitektforeningen og KADK inviterer til symposium med debat om den danske provins, hvor forskere, studerende og politikere vil diskutere provinsens tilstand og udviklingspotentialer anno 2015.

Tre forskere fra KADK har for nylig taget fat om provinsproblematikken i studieprogrammer ud fra lokaliteter omkring Tønder (Kirsten Marie Raahauge), Rødby (Deane Simpson) og landsbyen Høve ved Slagelse (Morten Birk Jørgensen). Hør, hvad de tre forskere er nået frem til sammen med deres studerende.

Partiernes ordførere Jan Johansen (S), Britt Bager (V), Nikolaj Amstrup (ALT), Mette Hjermind Dencker (DF), Henrik Dahl (LA) og Henning Hyllested (EL) er inviteret for at give et bud på, hvordan provinsens brydninger skal håndteres, hvis vi ønsker områderne som et fremadrettet aktiv for bosætning og for samfundet i sin helhed. Men hvad er de politiske ambitioner på Christiansborg? 


Tid og sted:
Auditorium 2 på Arkitektskolen i København d. 27/11 kl. 13-17.

Besøg arrangementets Facebook-side  

Kommentarer