Vejprisen går til Aalborg Havnefront

Endnu en gang har Aalborg Havnefront fået en pris, nemlig Vejprisen 2011 for "nye og miljørigtige vejbelysningsanlæg", der torsdag den 26. januar blev overrakt af transportminister Henrik Dam Kristensen (S).

Så sent som i november fik havnefronten i Aalborg Den Danske Lyspris 2011 for "et sjældent set stemningsfuldt og velfungerende projekt", som det lød i motiveringen.

Læs Det bedste lys er i Aalborg

Sidste år var det kommunen selv, der hædrede projektet med Aalborg Kommunes Arkitekturpris 2010, for Jomfru Ane Parken, ligesom Byggesocietetet uddelte hædersprisen Det Gyldne Søm.

Bygherre er Aalborg Kommune. Arkitekt bag er Arkitektfirmaet C. F. Møller og Vibeke Rønnow Landskabsarkitekter, der gennem tre år har været en del af C. F. Møller. ÅF Lighting har været belysningsrådgiver.