åben konkurrence

Gratis kurser for studerende og nyuddannede

Arkitekternes Efteruddannelse er også for dig, der er studerende eller nyuddannet. Hvad end du står overfor at skulle søge dit første job eller deltage i din første konkurrence, har vi gratis kurser, der lærer dig at undgå fejl og faldgruber og klæder dig på til livet uden for skolen.

CV kursus
Få viden om, hvordan du opbygger dit CV, så det målrettes behovet i arkitektfaget.

Konkurrencer og det nye EU-udbudsdirektiv: Hvad er konsekvenserne?

Arkitektforeningen og Bygherreforeningen inviterer til seminar i Aarhus den 21. oktober kl. 14-17. Sæt kryds i kalenderen allerede nu

Seminaret om det nye direktiv trak fuldt hus i Arkitekternes Hus i København den 28. maj. Nu gentager vi nu successen i det jyske.

Arkitekter søges til kampagnen Skole+

Hvordan kan skolernes indendørsfaciliteter indrettes, så de i højere grad inviterer til idræt og bevægelse?

Med en række konkrete, fysiske projekter skal kampagnen Skole+ vise, hvordan nytænkende fysiske rammer kan invitere til at få pulsen op – både i skoletid og i fritid.

COBE-direktør: Beslutningstagere skal tænke i helheder

Åben idekonkurrence: fremtidens bæredygtige multihus

Fredag den 5. november lanceres den åbne idékonkurrence: Fremtidens bæredygtige multihus.

Experimentarium udskriver arkitektkonkurrence

Experimentarium udskriver en arkitektkonkurrence om udbygning og fornyelse af den gamle tappehalbygning på Tuborg Havnevej, hvor science centret har haft til huse i siden 1989.