årets arne 2016

Årets Arne 2016 er uddelt!

Det var med festlig fanfare af champagnepropper og glade mennesker, at arkitekturpriserne Årets Store og Lille Arne blev uddelt ved Arkitektforeningen Københavns nytårskur.

Regn med verdens bedste skybrudsdesign

Københavns Kommune står bag verdens første samlede plan for skybrudsplanlægning over de næste 20 år. På vegne af byen, modtog Teknik- og Miljøborgmester, Morten Kabell årets Lille Arne fredag den 29.1 ved Arkitektforeningen Københavns nytårskur.

Af Cæcilie Skovmand

”Man ranker virkelig ryggen, når man som borgmester og kommune får en sådan anerkendelse, som Lille Arne er”, siger Morten Kabell.

Om træ, genistreger og åbne konkurrencer

Ind imellem skal man gå ad nogle kringlede omveje for at finde den helt rigtige sti. Sådan er det med skabelsesprocesser; i livet i kunsten, i arkitekturen, siger vinderne af Årets Stor Arne.

Af Cæcilie Skovmand

Nominerede til Store og Lille Arne 2016

Fredag den 29. januar afsløres det ved Arkitektforeningen Københavns nytårskur, hvem der løber med Årets Arne-priser. Se de nominerede til Årets Store og Lille Arne her og læs hvad juryen, den københavnske lokalledelse siger om projekterne

Nominerede til Årets Store Arne