ACE

Europæiske arkitekter: Bedre byggekultur bydende nødvendig

Stigende urbanisering og ulighed fører til tab af kvalitet i byggeriet i Europa. Derfor roser den europæiske arkitektforening, ACE, den deklaration om bedre baukultur, som kontinentets kulturministre netop har vedtaget i Davos.

ACE-SURVEY OM ARKITEKTFAGET

Den europæiske arkitektforening gennemfører nu sin 4. europæiske undersøgelse af arkitektfaget.

Den tredje undersøgelse, som blev gennemført i 2014, var en stor succes, og vi vil gerne følge op på undersøgelsen for at vide mere om, hvordan erhvervet har ændret sig de sidste to år, især i lyset af de ændrede økonomiske vilkår.

Det kræver selvfølgelig aktiv medvirken fra samtlige medlemsorganisationer at få tilstrækkelig viden om arkitekter og deres virke i alle dele af Europa.

Nordiske arkitekter tror på vækst

Architects’ Council of Europe (ACE) laver den årlige Economic Trend Survey af de europæiske arkitekters forventninger til arkitektbranchen. I år er målingen yderst forventningsfuld blandt de nordiske arkitekter

Den nylige måling viser nemlig, at der er høje forventninger til vækst i branchen. Især de nordiske arkitekter har tiltro til, at mængden af opgaver vil vokse i fremtiden.

Del billeder af god arkitektur

Vær med til at booste dansk arkitektur i en europæisk sammenhæng i fællesskab med ACE.

Architects' Council of Europe (ACE) er i gang med at oprette en omfattende database med arkitektoniske værker fra de forskellige medlemslande. I den forbindelse opfordrer de medlemslandene til at dele billeder af god arkitektur.

Nyt fra den europæiske arkitektforening

Architects’ Council of Europe (ACE) har netop lanceret deres årsrapport for 2012.

Rapporten fortæller om organisationen og om en række af de politiske initiativer, der lige nu er i gang. Det handler bl.a. om Anerkendelsesdirektivet og Udbudsdirektivet med det formål at påvirke især EU-politikerne.

Usikkerhed og pessimisme præger fortsat den europæiske arkitektbranche

Foto: Wikicommons. (Mørkerød - Lande i recession, Blå - Lande med stadig upåvirket højkonjunktur)

Ny Generalsekretær og en genvalgt formand

På Den Europæiske Arkitektforenings årlige generalforsamling var der valg til både formandspost og ny generalsekretær.

Ny generalsekretær til ACE

Den Europæiske Arkitektforening, ACE, søger ny generalsekretær. Ansøgningsfrist: 15. juli 2011. Læs hele stillingsannoncen PÅ ACEs hjemmeside

Hvordan klarer den danske arkitektbranche sig i forhold til resten af Europa?

Den Europæiske Arkitektforening, ACE, undersøger i øjeblikket hvordan arkitekter i Europa oplever den økonomiske krise.

*Undersøgelsen er afsluttet*
I forbindelse med den halvårlige undersøgelse, som undersøger hvordan den økonomiske krise påvirker arkitektbranchen i Europa, er ACE ved at indsamle svar fra arkitekter over hele Europa.