æresmedalje

Æresmedaljen

Æresmedaljen tildeles alle æresmedlemmer.

Prisen tildeles foreninger og institutioner, der har gjort en særlig bemærkelsesværdig indsats inden for arkitektfagets område.

Bestyrelsen stiller et motiveret forslag om tildeling til repræsentantskabet, hvorefter repræsentantskabsmedlemmerne foretager en hemmelig afstemning.

Modtagere:

Fyrværkerimester, fortæller og arkitekt

Arkitektforeningens æresbevisninger og priser

Arkitektforeningen har igennem mange år uddelt æresbevisninger til personer, institutioner, foreninger og kommuner, som har udmærket sig indenfor arkitektfagets område.

Liste over Arkitektforeningens æresbevisninger:

Arkitekturprisen

CUBO og DAC-direktør blandt modtagerne af Akademiets Æresmedalje

Det Kongelige Akademi for de Skønne Kunster har uddelt Akademiets medaljer for 2015. CUBO arkitekter, Kent Martinussen (DAC), arkitekt Carsten E. Holgaard og fotograf Christina Capetillo fik hædret deres indsats inden for arkitekturen.

Af Tobias Moe Hoffmeyer

Nils-Ole Lund modtager Arkitektforeningens Æresmedalje

Nils-Ole Lund har siden 1950-erne været en markant skikkelse i dansk arkitektur og nu modtager han medlemmernes æresmedalje på repræsentantskabsmødet den 29. maj

Af Kim Dirckinck-Holmfeld

Hæder til Gehl Architects og Effekt

Nykredits arkitekturpris, der er Skandinaviens største, gives i år som en anerkendelse af års forskning og indsats for at skabe "byer for mennesker" verden over.