Arkitektens butik

ÅRETS FØRSTE UDGAVE AF ARKITEKTEN ER PÅ GADEN

Årets første nummer af Arkitekten er ude nu.
Glæd dig blandt andet til at læse 18 skribenters bud på det bedste og det værste inden for planlægning, kunst, arkitektur og design i 2017.

Bladet kan købes i løssalg via Arkitektens Butik

Besøg Arkitektens Butiks pop-up shop

Arkitektens Butik lanceres i december måned som pop-up shop i Arkitektforeningens foyer i Åbenrå 34.
Hvad enten du er på udkig efter de seneste nyheder inden for arkitekturbøger eller er på jagt efter unikke julegaveideer, så læg vejen forbi shoppen og gå på opdagelse i udvalget af design- og arkitekturartikler- og bøger.

Alle varer er med julerabatter op til 25 %.

Rabat i Arkitektens butik

Gå på opdagelse i Arkitektforeningens nye webshop Arkitektens Butik – en butik dedikeret til arkitekter og alle med interesse for arkitektur og godt design.

I butikken finder du de nyeste udgivelser inden for arkitekturbøger, internationale magasiner og designprodukter af høj kvalitet.