bachelorlegat

Legater til nyuddannede arkitekter

Fredag den 28. juni fik nyuddannede arkitekter fra Arkitektskolen Aarhus og KADK overrakt deres afgangsbeviser. I den forbindelse blev der også uddelt Arkitektforeningens Bachelorlegat

Bachelorlegater 2011

Arkitektforeningen uddeler hvert år to bachelorlegater til studerende på henholdsvis Arkitektskolen Aarhus og Kunstakademiets Arkitektskole.

Legatet er på 15.000 kr. samt gratis medlemsskab af Arkitektforeningen.

Fra Kunstakademiets Arkitektskole modtog Kasper Hansen legatet for projektet 'Kunsthal København' – en bygning for et komplekst program i en masterplan for Vesterbro Baneterræn.

Århus Bachelorlegat gik til Mathias Meldgaard

Årets århusianske modtager af Arkitektforeningens Bachelorlegat blev Mathias Meldgaard, der er studerende ved Institut for Arkitektur, enhed for Arkitektonisk Design på Arkitektskolen Aarhus.

Legatet blev uddelt, da Arkitektskolen Aarhus fejrede sine 48 nyudklækkede kandidater og godt 100 bachelorer ved en fest onsdag den 30. juni.

Arkitektforeningens KARCH-bachelorlegat 2010 gik til Lea Olsson

Fredag den 18. juni blev Arkitektforeningens Bachelorlegat uddelt i København.

”Lea Olsson modtager Arkitektforeningens bachelorlegat for sine evner til at udvikle forslag, der på samme tid sammenfatter komplekse problemstillinger i enkle helstøbte udtryk og udvikler nye inspirerende spørgsmål; for hendes flid og energi og for hendes vilje til samarbejde omkring udviklingen af arkitektfaget.