bøger

Arkitekturbøger til MAA-pris

Forlaget BOGVÆRKET tilbyder 30% rabat til Arkitektforeningens medlemmer på næsten alle forlagets udgivelser.

Den store omstilling

Bestil Den store omstilling – Fra systemkrise til grøn økonomi af journalist Jørgen Steen Nielsen med MAA rabat lige nu

Den store omstilling viser Jørgen Steen Nielsen, hvordan den nuværende krise ikke bare er en økonomisk krise, men en global systemkrise, hvor økologisk krise, klimakrise og finanskrise spiller fatalt sammen.

Ny bog om LED - også for arkitekter

Ny bog om LED vil hjælpe arkitekter, ingeniører, el-installatører og almindelige forbrugere med viden om LED og praktiske fifs.

LED er udråbt som afløseren til glødepæren, men på trods af det er bogen ”Lys-emitterende dioder” af Rune S. Larsen den første danske bog om LED.

Biblioteker i byudvikling, tid og rum

To nye bøger sætter fokus på biblioteksarkitektur og bibliotekernes rolle i byudvikling.

"Biblioteket i tid og rum" er skrevet af Nan Dahlkild og fortæller historien om bibliotekernes arkitektur, indretning og formidling fra de første biblioteker frem til årtusindskiftets kulturhuse.