borgerinddragelse

CityLAB satte unges idéer i spil

170 unge, planlæggere og politikere fra 14 kommuner var den 13. og 14. marts samlet i Vejle for i samarbejde at udvikle nye og innovative løsninger på konkrete udfordringer udpeget af de deltagende kommuner.

Af Niels Kjølholt, Politik & Analyse

Foreningen for Demokratiske Ungdomskonferencer havde i samarbejde med virksomheden 12byer planlagt konferencen, CityLAB 2014 i Vejles Spinderihaller.

Unge skal involveres i kommunal byudvikling

Nye veje til borgerdeltagelse i byudviklingen

Ph.d-afhandling: Borgerdeltagelse kan være med til at skabe mere demokratiske beslutningsprocesser og samtidig give et værdifuldt afkast i form af helt nye ideer.

Hvordan skal Thomas B. Thriges Gade i Odense se ud?

Et af Danmarks største byudviklingsprojekter ’Fra gade til by’ indledes nu med en international konkurrence for tværfaglige teams. Konkurrencedeltagerne skal give bud på, hvordan Thomas B. Thriges Gade i Odense bliver forvandlet til et mangfoldigt, bæredygtigt og tæt byområde med bylivet i fokus.

Et nyt attraktivt byområde er under udvikling i hjertet af Odense. Den stærkt trafikerede Thomas B.