Akademisk Arkitektforening

byplanlab

Den bedste byplanlægning anno 2015?Byplanprisen 2015 uddeles til planlægning, der er udtryk for innovation og som samtidig dyrker og videreudvikler en bys egenart og identitet. Indstil projekter frem til den 1. juni.

Rundt omkring i Danmark bliver der hvert år realiseret planlægningsprojekter, der gør en forskel i et lokalområde for mennesker og samfund. Disse projekter fortjener anerkendelse og opmærksomhed.

Odense får årets byplanpris

Foto: Kirstine Mengel
Odense Havn. Foto: Kirstine Mengel

Den 25. september fik borgmester Anker Boye fra Odense kommune overrakt årets Byplanpris. Odense kommune modtager prisen for at bruge planlægningen som en vigtig del af strategien for omdannelsen af Odense fra industri- til vidensby.

Nominerede til Byplanprisen 2012


Roskilde, Ikast-Brande og København er de tre nominerede kommuner til Byplanprisen 2012, der overrækkes den 4. oktober på det årlige Byplanmøde i Svendborg.

Nominerede til Byplanprisen 2011Byplanprisen uddeles hvert år til en kommune, en region eller en organisation, som har gjort en særlig indsats for at fremme gode og smukke bymiljøer og landskaber. I år er der tre nominerede til prisen:


Middelfart kommune - havneomdannelse:

Liv i havnen

Udgiv indhold