cirkulær økonomi

Fremtidens byggeri er cirkulært

Regeringens Advisory Board for cirkulær økonomi afleverede tilbage i juni en række anbefalinger, der sigter mod en mere cirkulær økonomi i Danmark. Ifølge arkitekt MAA Kasper Guldager Jensen kan de være med til at frigøre cirkulære potentialer i byggeriet og forandre den måde, vi ser på bygningsmassen.

Af Martin Yhlen

Giv input om cirkulær økonomi i byggeriet over en frokost

Arkitekt MAA Kasper Guldager Jensen er blevet udpeget som medlem af et nyt Advisory Board, der skal rådgive regeringen om, hvordan dansk erhvervsliv kan omstille sig til en mere cirkulær økonomi. Har du særlig indblik i cirkulær økonomi i byggeriet, vil Arkitektforeningen gerne invitere dig til et faciliteret frokostmøde, hvor Kasper Guldager samler indsigt fra faget for dermed kvalificere det videre arbejdet bedst muligt.

Building Green 2017

Arkitektforeningen på Building Green i Århus