de 8

De 8 om sommeren

Sommeren kom og der er skred i tingene blandt De 8, gruppen af unge kvindelige arkitekter MAA fra afgangskuldet i vinteren 2013, som vi fulgte det første halve år efter deres kandidateksamen.

De har travlt de unge kvinder. Med kunstprojekter, konkurrencer, jobsøgning og portfolier.

Nu indhenter virkeligheden os

Så er første måned uden for skolens trygge rammer gået for de 8 afgængere, vi følger det første år af deres karriere. En masse ressourcer er brugt på traditionelle gøremål som CV-opdatering, portfolio-produktion og jobsøgning – men der er også blevet tænkt store tanker i lyset af den nye titel: arkitekt.

Gør plads til De 8

I januar dimitterede 8 unge kvinder fra KADK’ s afd. 5. De har fulgtes ad i studiet, hjulpet hinanden og nu står de ansigt til ansigt med arkitektfaget og en karriere. Arkitektforeningen fulgte dem det første halve år efter afgang: Hvad drømmer de om? Finder de arbejde? Kan de holde kontakten? Og hvad kan de videregive af inspiration til alle de etablerede i faget?