dokumentation

Faglig udvikling har høj prioritet

”Det vigtige er ikke, hvordan og hvor MAA’erne udvikler sig fagligt – bare de gør det og sørger for at dokumentere det”. Det siger Lena McNair, leder af Arkitekternes Efteruddannelse.

Af Helle Lorenzen, journalist DJ, Designkommunikation

Nye tilfælde af misbrug af MAA-titel

I de seneste uger har Arkitektforeningen foretaget stikprøver og fundet frem til 20 arkitekter, der benytter titlen arkitekt MAA uden at være medlemmer af foreningen.

For at bevare titlens indhold og kvalitet er det vigtigt, at den beskyttes mod misbrug og Arkitektforeningen holder derfor et vågent øje med, at den ikke benyttes i flæng.

Misforståelser

Knap så strenge krav til dokumentation

Krav til dokumentation i forbindelse med prækvalifikation til arkitektkonkurrencer lempes. Ændringerne betyder ikke alene en økonomisk besparelse i prækvalifikationen, men også mindre besvær for konkurrencedeltagerne
.

International MAA-dokumentation

Skal du til udlandet og arbejde? Eller har du internationale samarbejdspartnere? Så kan du få engelsk dokumentation på din MAA-status.

Medlemmer af Arkitektforeningen kan med et internationalt medlemsbevis både dokumentere at have gennemført en længerevarende, anerkendt arkitektuddannelse – og medlemskab af Danmarks arkitektfaglige standsforening. Et kvalitetsstempel som i mange internationale sammenhænge er påkrævet.