Akademisk Arkitektforening

efterudannelse

LEDER I DET KREATIVE FELT – MED GEJST OG RO I MAVENTidens høje konkurrenceniveau kræver professionel ledelse, hvis man vil være succesfuld, og LKVV er if. associeret partner hos RUBOW arkitekter, arkitekt MAA, Britt Nemmøe et unikt kursustilbud med et tilpas specialiseret og nuanceret program, som giver en fundamental forståelse for ledelse i det kreative felt.


Af: Anne-Marie Bendix Gregersen

NÅR BORDET FANGER”I princippet er der ingen genveje til at mestre projektering; det er kun erfaringen, der gør mester. Men man kan jo nyde godt af andres erfaringer, så man er bedre klædt på til selv at møde udfordringerne som projekterende arkitekt. De erfaringer lægger vi frem på kurset ’Projektering”, siger Sidsel Blegvad, der er arkitekt MAA og gennemgående underviser på kurset i Arkitektforeningen.

Af: Lena McNair

DET HANDLER OM AT FÅ ET FÆLLES ARKITEKTSPROG OM PROCESSERI januar afholdt Arkitektforeningen for første gang kurset Strategisk procesdesign. Her deltog blandt andre arkitekt MAA Gustaf Lohm, der meldte sig til kurset for at få en bedre forståelse af at styre processer i sit arbejde som arkitekt på Aarhus Universitet.

”De største udfordringer ved at designe processer på AU, som er en stor offentlig organisation, er at skabe en fælles forståelse.

Tilbud til ledigeLedighed kan være en god anledning til at efteruddanne sig. Arkitekternes Efteruddannelse giver derfor 25% rabat på alle kurser.


Mere tid, færre penge. Det er realiteten for ledige. Derfor giver Arkitekternes Efteruddannelse 25 % rabat på alle vores egne kurser til ledige arkitekter MAA.

Udgiv indhold