EU-udbudsregler

Høringssvar om ny udbudslov

Regeringen har på baggrund af en diger udvalgsrapport på over 800 sider fremsat et forslag til ny udbudslov.

Konkurrencer og det nye EU-udbudsdirektiv: Hvad er konsekvenserne?

Arkitektforeningen og Bygherreforeningen inviterer til seminar i Aarhus den 21. oktober kl. 14-17. Sæt kryds i kalenderen allerede nu

Seminaret om det nye direktiv trak fuldt hus i Arkitekternes Hus i København den 28. maj. Nu gentager vi nu successen i det jyske.

Velbesøgt debat om udbudsdirektiv og arkitektkonkurrencer

Den 28. maj var Arkitekternes Hus ramme om velbesøgt arrangement om EU’s nye udbudsdirektiv og dets indflydelse på den måde, vi i dag afholder arkitektkonkurrencer på.

Godt 70 deltagere deltog i workshop og diskussion de nye udbudsregler. Formålet var at diskutere, om der er forhold i det nye direktiv, som skal viderebringes til det lovforberedende udvalg, der skal medvirke til at implementere direktivet i dansk lov.

Hvad sker der for konkurrencerne?

Dialog med bygherrerne om det nye udbudsdirektiv d. 28. maj kl. 14-17.00 i Arkitekternes Hus

De absurde udbudsregler

"De fleste offentlige udbud er nemlig så specifikke i deres krav, at arkitekterne ikke får plads til at bruge deres faglighed til at skabe de bedst mulige løsninger", skriver direktørerne fra hhv. Arkitektforeningen og DANSKE ARK, Jane Sandberg og Christian Lerche i åbent brev til Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S).

Kære Henrik Sass Larsen, Tillykke med din ministerpost.

Standen skal op på beatet

Debatten om for dyre og alt for detaljerede arkitektkonkurrencer ruller i flere medier i disse dage.