feriebolig

Realdania By & Byg køber Arkitektforeningens feriebolig i Ærøskøbing

Arkitektforeningen har netop indgået aftale med ejendomsselskabet Realdania By & Byg om salget af foreningens feriebolig i Ærøskøbing - det fredede borgerhus fra 1690. Huset, der i følge køberne, fremstår usædvanligt intakt, skal nu restaureres med henblik på at bevare de mange særegne detaljer, der vidner om både den lokale byggeskik og om Ærøs historiske tilhørsforhold til hertugdømmet Slesvig.

Arkitektforeningens ferieboliger

Som medlem af Arkitektforeningen har du mulighed for at leje dig ind i en af foreningens ferieboliger.

Husbåden i Amsterdam
Den populære husbåd centralt beliggende i Amsterdam har været i foreningens eje siden 1992. Husbåden, som tidligere var beboet af billedkunstneren Viktor IV og hans danske hustru Ina Munck, er stort set udlejet hver eneste uge året rundt. En gang om året trækkes lod om de særlig attraktive uger i ferieperioderne.