Akademisk Arkitektforening

ferieboliger

Viktor IVs liv og virke som museum

 
Kunstneren Viktor IV efterladte danske samlever har et brændende ønske om at indrette et museum til eksmandens minde på husbåden i Amsterdam. Hun har derfor henvendt sig til Arkitektforeningen med et ønske om at købe husbåden tilbage. 

De færreste som har haft glæden af at bo på Arkitektforeningens husbåd i Amsterdam vil have undladt at notere sig aftrykket fra den amerikanske kunstner Viktor IV – eller Walter Clark Glück som var hans borgerlige navn.

Åbent brev til Arkitektforeningens bestyrelse

Stop planer om salg af husbåden i Amsterdam 

PRIORS HUSAf Sarah Maria Thorup

Oplevelser & Rejser
På denne side kan du se hvilke kontante fordele du, som medlem, kan få på museer, ferierboliger, hoteller m.m.Priors Hus på ÆrøPriors Hus er blevet fint restaureret af Realdania. Der er varme i gulvet og internet, så uanset årstid vil man nyde et ophold i Priors Hus i Ærøskøbing på Ærø.

Ophold i Priors Hus er populært, og huset er allerede udlejet i det meste af 2019. Reserver allerede nu dit ophold på Ærø i 2020. 

Medlemsrabatter

Som medlem af Arkitektforeningen kan du få rabat på bøger og tidsskrifter, tegneartikler, foreningens ferieboliger, forsikring, hotelbesøg, entré til museer samt møbler og design.

Udgiv indhold