folkemøde

Video: Hvad er et godt mødested?

350 vidt forskellige mennesker var samlet til middag i Allinge for blandt andet at tale om mødesteder. Naturligt lys, markeringer af mødesteder, åbne steder og mere intime steder blev nævnt som nogle af de ting, der påvirker vores lyst til at bruge stedet. Se denne  korte video, hvor vi møder en del af de spisende.

Folkemøde 2017

Debatter og smalltalk, foredrag og mødtes på kryds og tværs af fag, politiske interesser, medier og privatpersoner.

Hele Allinge var i dagene omkring Folkemødet landets mest demokratisk udvekslende zone for holdninger, visioner og planer for fremtidens Danmark.

En stor del af arkitekturens og byggeriets aktører har de senere år været meget aktivt til stede til Folkemødet på Bornholm.

Arkitekter inviteres til Folkemøde på Bornholm i juni

Særbus til Allinge eksklusivt for medlemmer af Arkitektforeningen og Forbundet af Arkitekter og Designere (FAOD) lørdag den 18. Juni.

Alle overnatningssteder på Bornholm er for længst meldt fuldt booket. Medlemmer af Arkitektforeningen og medlemmer af FAOD har dog en særlig mulighed for at at tage del i én af landets største demokratiske begivenheder, hvor arkitekturens vigtige betydning også kommer på dagsorden.

Arkitekter valfarter til Bornholm i juni

Igen i år drager hele det officielle Danmark til Bornholm 4 dage i juni. I år vil der være flere arkitekter med end nogen sinde før. Arkitektforeningen er også repræsenteret med det formål
 at debattere arkitekturens betydning og rammevilkår med ministre og meningsdannere.

Highlights fra folkemødet

På Folkemødets første dag debatterede Arkitektforeningens direktør Jane Sandberg nye fællesskaber i byerne med minister Carsten Hansen og stadsarkitekt arkitekt MAA Tina Saaby samt borgmester i Aarhus Jacob Bundsgaard.

Her kan du møde Arkitektforeningen på Folkemødet 2013

Der er masser af debatter med arkitektur på programmet på Folkemødet på Bornholm. Her kan du møde Arkitektforeningen:

Torsdag d. 13. juni

Tag med Arkitektforeningen på Folkemøde

Fra den 14. – 17. juni løber folkemødet på Bornholm af stablen for anden gang. Arkitektforeningen er igen i år med til at sætte dagsordenen for debatten

Folkemødet tiltrak i 2011 mere end 10.000 besøgende; 72 partier, virksomheder, foreninger og organisationer arrangerede til sammen over 250 events i form af debatter, seminarer, taler, kulturelle arrangementer og workshops, og mødet er blevet kaldt for et af landets vigtigste debatfora.