Akademisk Arkitektforening

forretning

Tjen - frem for at tabe - på konkurrencerne


Tjen penge på et seriøst fagligt modspil - så enkelt kan udbyttet på endageskurset Arkitektkonkurrencer som forretningsstrategi udtrykkes. CBS-professor Thomas Ritter og partner Anders Holst Jensen er blandt underviserne.

"Jeg ser det forpligtende faglige modspil som en mulig strategisk vej at gå i forhold til konkurrenceinstitutionen.

Mere end en pose pengeDreyers Fonds legat til nystartede arkitektvirksomheder adskiller sig ved at være et forløb, hvor arkitekter får viden om, hvad det vil sige at drive en forretning og designe det bedste koncept for strategi og profil


Af Cæcilie Skovmand

Til kamp mod vanetænkningenFra selvindsigt til ledelsesdiscipliner. Uddannelsen Ledelse i Kreative Videnvirksomheder (LKVV) går et spadestik dybere. To arkitekter MAA, der netop har bestået deres LKVV-eksamen, fortæller her, hvad den mest værdifulde lære ved uddannelsen er.

Væksteam: Arkitektur har særligt vækstpotentiale

Vækstteamet for kreative erhverv ∙ design har nu afleveret deres anbefalinger til erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen. Vækstteamet er det andet vækstteam, der afleverer anbefalinger til regeringen.

Regeringen nedsatte i foråret 2012 vækstteamet for kreative erhverv ∙ design. Vækstteamet fik til opgave at komme med anbefalinger til, hvordan væksten og beskæftigelsen i de kreative erhverv kan styrkes. Vækstteamet har i sit arbejde inddraget en lang række af interessenter fra den kreative branche - ikke mindst arkitektbranchen:

Udgiv indhold