fremtidens byggeri

Årskonferencen 2017: Formandens tale

Velkommen til Arkitektforeningens Årskonference 2017, der i år har  titlen: ”Tag ansvar for fremtidens bolig”.

Boliger er noget, som alle har et forhold til. De fleste af os har et sted at bo og en ramme for dagligdagens gøremål. Alene af den grund er boligområdet så evig aktuelt, relevant og vigtigt – både for arkitektstanden, som er samlet her i dag, men også landets politikere og naturligvis alle andre.

De bedste renoveringer og transformationer - en top 5

Fremtidens job ligger indenfor renovering og transformation. Men hvor skal man lede efter inspiration til de gode projekter? Vi har bedt underviser på Arkitektforeningens kursus i renovering Thomas Waras Brogren fra Erik Møller Arkitekter give sit bud på de 5 bedste renoveringer og transformationer.

Af Marie Leth Rasmussen