fremtidens forstæder

Erhvervsudvikling og bæredygtig by i Albertslund

Opdatering af et erhvervsområde til nutidens behov for erhvervsudvikling samt et bæredygtigt og moderne byliv. Det er kernen i den udviklingsstrategi for Hersted Industripark som en enig dommerkomité netop har udpeget i en arkitektkonkurrence. Vinderne blev et team bestående af Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue, SLETH A/S og Norconsult Danmark A/S.

Dyrk din by i fremtidens Nykøbing Falster

Bedre adgang til vandet, boliger til flere generationer og lokal madproduktion i nyttehaver. Det er nogle af ideerne til, hvordan forstadsområdet Ydre Østerbro i Nykøbing Falster kan se ud i fremtiden. Forslaget kommer fra team Elkiær + Ebbeskov arkitekter, der er kåret som vinder af arkitektkonkurrencen Fremtidens Forstæder i Nykøbing Falster.

En stor bank fyldt med viden

For arkitekt MAA og planlægger i Furesø Kommune Marie Woge Nielsen har deltagelsen i konkurrencen Fremtidens Forstæder givet en masse ideer til udviklingen af Farum by.

Af Marie Leth Rasmussen

Moderne Kartoffelrækker i Farum

Tre teams udvalgt i Ejby-konkurrencen

Hvordan bliver Ejby i Glostrup et tidsvarende erhvervskvarter? Det har 27 danske og internationale teams budt ind på. Tre teams er nu udvalgt.

Ny forstadskonkurrence i Glostrup

Som den 4. arkitektkonkurrence i rækken af de seks forstadskonkurrencer, der er en del af initiativet Fremtidens Forstæder, inviterer Glostrup Kommune i samarbejde med Realdania til gennemførelse af en parallelkonkurrence med tre teams.

Nu skal 23 teams prækvalificeres til Fremtidens Forstæder

I løbet af de næste tre måneder gennemfører Realdania i samarbejde med 5 kommuner - Aalborg, Albertslund, Glostrup, Guldborgsund og Vejle Kommune - prækvalifikationer til 4 projektkonkurrencer og et parallelopdrag i Fremtidens Forstæder.

Tre visionære bud på Farum midtby

Mennesker mødes ved kanaler, på pladser eller i en ny bypark i midten af Farum. Det er blot nogle af de spændende forslag, som tre udvalgte tegnestuer + teams mener, kan gøre Farum til en af Fremtidens Forstæder. Fra den 5. november kan forslagene opleves i Farum Kulturhus.

De tre tegnestuer og deres teams bag de visionære bud på en nytænkende og bæredygtig udvikling af Farum midtby er:

JWH ARKITEKTER
We architecture