Akademisk Arkitektforening

have

Baggård nomineret til international prisSiden landskabsarkitekterne 1:1 landskab for to år siden hev stuen ned i gården, og skabte et persisk gulvtæppe i sten, har der været interesse for baggården på Østerbro. Nu er baggården nomineret til den til prisen Best Private Plots.


På tegnestuen 1:1 landskab er der stolthed over det seneste hak i bæltet:

Indian Summer på taget af Øbrohus


Der var ikke en sky i sigte fra tagterrassens 360 graders udsigt, da Øbrohus åbnede dørene for rundvisning i forbindelse med Arkitekturens Dag. Mange arkitekter har de seneste år kredset om idéen med grønne tage i København, så der var stor rift om pladserne for at se denne vision gjort til virkelighed. Betingelserne for en flot fremvisning kunne ikke have været bedre.

Parcelhushavens historie60 % af danskerne bor i parcelhuse og enfamiliehuse. De har alle have. Husene er begyndt at få deres historie – men hvad med alle haverne? Dem er der nu kommet en bog om, skrevet af etnologen Helle Ravn der i mange år har forsket i danske haver, både by og land.

Åbne haver på Arkitekturens DagI forbindelse med Arkitekturens Dag den 1. oktober 2010 har du chancen for at få et kig ind i en række landskabsarkitekters egne haver. 

Du kan  bl.a. lægge vejen forbi en forstadshave i Kastrup, hvor der er fokus på opsamling og afledning af regnvand, træelskerens rustikke og vilde have i Hellerup eller få inspiration i Andreas og Solveigs smukke villahave i Køge.

Udgiv indhold