hverdag

Den arkitektoniske hverdag

Bliv medlem
Netværket er oprettet da jeg mener vores hverdag som arkitekt er stærkt underdrevet. Netværket er til et bredt forum, hvor der kan komme alle mulige indlæg som har med vores hverdag at gøre. Når man tænker på hvor stort et ansvar vi har på rigtige mange områder så virker det mærkeligt at bygherre ikke vil betale os det honorar som der skal til for, at få et byggeri op at stå som kan opfylde alle krav og som kommer til at præge omgivelserne i meget langt tid. Hvorfor er medierne kun interesseret i arkitekter i udlandet. Hvem kæmper for ordentlige honorarer så vi kan få en hverdag der er mindre stressfyldt. Der er mange ting der skal/kan skrives....

Få ideer og inspiration til Arkitekturens Dag 2012

For at Arkitekturens Dag også i år bliver en levende og landsdækkende begivenhed med et mylder af aktiviteter fra Rønne til Ringkøbing, har vi udarbejdet et idé/inspirationskatalog til alle, som har lyst til at bidrage til programmet med arrangementer.