hverdagens arkitektur

Det nye bibliotek: Fra bog-til borgerbibliotek

Guerillaerne kommer

Reportage: Kan man så en tanke i et menneske og senere høste frugter på byens altaner?
Stemningen var høj og diskussionslysten stor, da Dansk Arkitektur Center mandag den 1. oktober fejrede Arkitekturens Dag med en temaaften om urban gardening.

Af Josefine Lykke stud. Cand. Arch, Arkitektskolen Aarhus

Stop! se! tænk!

Bidragene til årets fotokonkurrence for arkitektstuderende tvinger seeren til at forholde sig til meget forskellige aspekter af hverdagsarkitekturen.

To fluer med ét smæk i Rabalderparken

Hverdagens arkitektur: Roskilde håndterer den øgede regnvandsmængde i skikkelse af et bevægelsesanlæg for alle - ”Rabalderparken”.

Af Lena McNair

Hvem er din lokale ”Urban Farmer”?

Kender du til lokale "grønne pionerer", byhave-landbrug og andre grønne projekter i bykvarterer - også uden for København og Aarhus? Så vil Arkitektforeningen meget gerne høre fra dig.

Arkitekturens dag 2012

Arkitekturens Dag 2012 finder sted mandag den 1. oktober. Temaet er Hverdagsarkitekturens værdier og muligheder og Arkitektforeningen opfordrer MAAere, kommuner, museer og andre til, allerede nu, at tænke over, hvad der skal præge dagens program.

Arkitekturens Dag 2012

Arkitekturens Dag den 1. oktober 2012 var en hyldest til hverdagens arkitektur. Se her hvad der skete på Arkitekturens Dag: