inspiration

Gode byrum giver nyt liv

KARLA - Kvindelige Arkitekters Rejse/ Læsegruppe i Aalborg

Bliv medlem
KARLA er et Aalborg baseret arkitekt-fagligt sparrings-netværk, hvor vi mødes 10 gange om året på Huset i Aalborg. Vi læser og har læst en lang række arkitektfaglige bøger og vi har været på studieture sammen i forlængelse af de emner, vi har læst om. Det er et netværk, der fungerer rigtig godt - vi startede i 2002 og vi glæder os derfor til at kunne holde et lille 10 års jubilæum i 2012. Ud over faglitteraturen diskuterer vi også aktuelle emner inden for arkitekturen og byggebranchen som sådan. KARLA's medlemmer er alle kvindelige arkitekter fra Nordjylland - der er både helt unge, nyuddannede og nogle mere modne - med repræsentanter fra både det offentlige som det private, studerende og ledige.

Få ideer og inspiration til Arkitekturens Dag 2012

For at Arkitekturens Dag også i år bliver en levende og landsdækkende begivenhed med et mylder af aktiviteter fra Rønne til Ringkøbing, har vi udarbejdet et idé/inspirationskatalog til alle, som har lyst til at bidrage til programmet med arrangementer.