investeringer

Almene boliger trækker byggeriet op

Renovering og nybyggeri indenfor den almene sektor har sammen med sommerens skybrud sat gang i byggebranchen. Men festen varer ikke evigt.

Af Marie Leth Rasmussen,

Byggeriet går glip af offentlige investeringer

Bygge- og anlægsbranchen har ikke fået tilstrækkelig glæde af den stigning, der var i de offentlige investeringer i 2009.

Regeringen havde ellers stillet i sigte, at netop byggeriet ville være et indsatsområde i form af ekspansiv finanspolitik og store fremrykninger af offentlige investeringer i nye veje, sygehuse og energirenovering af statens ejendomme, skBerlingske tidende den 17. juni 2010.

AA og IDA: Løft loftet, og invester i fremtiden

Formand for Akademisk Arkitektforening, Rikke Krogh
Formand for Ingeniørforeningen, IDA, Lars Bytoft.

Følgende debatindlæg belv bragt i Børsen tirsdag d.31 december 2008:

Finanskrisen kradser, og det gør ondt i byggeriet. Men for finansminister Lars Løkke er der alternativer til at læne sig tilbage og begynde udbetalingen af dagpenge til de mange arkitekter, bygningsingeniører og andre, der er sendt ud i ledighed.