kommunalvalg

Sæt arkitektur på dagsordenen ved kommunalvalget 2017

I forbindelsde med kommunalvalget 2017 har Arkitektforeningen udarbejdet en pjece med arkitekturpolitiske temaer. Pjecen er udsendt til en række kandidater ved kommunalvalget 2017, som inspiration til valgkampen, da arkitektur i høj grad er noget som vedrører alle borgere.

God byplanlægning skaber tryghed og mindsker kriminaliteten

Kommunalpolitikere over hele landet vil have arkitekturpolitikker

Arkitekturpolitik er et varmt emne over hele landet op til næste uges kommunalvalg. I Arkitektforeningen er vi glade for, at det er lykkedes at gøre endnu flere lokalpolitikere opmærksomme på, at en arkitekturpolitik er vejen frem.

Til kommunalpolitikerne: Her er jeres sager

Arkitektforeningen opfordrer kommunalpolitikerne til at tale arkitekturens sag i forbindelse med kommunalvalget. Politikerne har derfor modtaget dette inspirationsmateriale med arkitekturrelaterede sager, der spænder fra kriminalitet til folkeskole, boliger og folkesundhed.

Arkitektur skaber vækst

Fremtidens kommunale landskab

Der er allerede godt gang i de lokale debatter frem mod efterårets kommunalvalg den 19. november. Og arkitekturen får meget spalteplads i de lokale og regionale aviser. Byrådskandidater, borgere og arkitekter MAA debatterer livligt, hvordan fremtidens kommunale landskaber skal forme sig.

I Aarhus debatterer de, hvordan fremtidens butikscentre i forstæderne skal se ud. Hvordan får man inddraget borgernes behov og ønsker i sådan en proces?

Arkitektfagligheden central i efterårets valgkampe

Cykelstier, udsatte boligområder og supersygehuse. Den 19. november vælger vi, hvem der skal repræsentere os i landets 98 kommuner og 5 regioner.

Valget har stor betydning for arkitekturens forankring i det politiske arbejde de næste fire år. Derfor planlægger Arkitektforeningen en kommunikationsindsats rettet mod kommunalpolitikerne kombineret med en lokal og regional presseindsats frem mod valget.

Råb op!

Arkitektur på dagsordenen op til kommunalvalget

I Arkitektforeningen vil vi sætte fokus på væsentligheden af kommunale arkitekturpolitikker frem til efterårets kommunalvalg. Det er Arkitektforeningens klare holdning, at alle kommuner skal være forpligtiget til at udarbejde en arkitekturpolitik.