konkurrencerådgivning

Ny publikation undersøger kvalitet i udbudsprocesserne

Realdania og Bygherreforeningen har i samarbejde med Arkitektforeningen udarbejdet et debatoplæg, der undersøger fire udvalgte konkurrenceforløb. Debatoplægget viderebringer en række konkrete erfaringer og oplevelser fra de involverede bygherrer, arkitekter, konkurrencerådgivere og fagdommere.

Ny undersøgelse viser, at Arkitektur skaber social forandring

Et studie gennemført af Akademisk Arkitektforening og Københavns Kommune dokumenterer evidens for, at strukturelle forandringer i arkitekturen løfter socialt udsatte boligområder radikalt.

Af: Cæcilie Skovmand, kommunikationsrådgiver

Gratis kurser for studerende og nyuddannede

Arkitekternes Efteruddannelse er også for dig, der er studerende eller nyuddannet. Hvad end du står overfor at skulle søge dit første job eller deltage i din første konkurrence, har vi gratis kurser, der lærer dig at undgå fejl og faldgruber og klæder dig på til livet uden for skolen.

CV kursus
Få viden om, hvordan du opbygger dit CV, så det målrettes behovet i arkitektfaget.

Boliger på Skousbo

Arkitektforeningen er blevet kontaktet af medlemmer, der finder, at programmet for den åbne plankonkurrence Boliger på Skousbo, udskrevet af Roskilde Kommune, rummer en række problematiske konkurrencevilkår.

Der er tale om en åben idékonkurrence, der omhandler udviklingen af et 75 hektar stort boligområde med 700 boliger, og konkurrencedeltagerne skal udarbejde forslag til en strukturplan for hele området samt en bebyggelsesplan for første etape af det