kursus

Det er vigtigt, vi kan kommunikere udenfor faget

For mange arkitekter er teksten uomgængelig, når opgaver skal løses. Men arkitektur er ikke helt nemt at formidle på tværs af fag. På Arkitektforeningens kursus Skriv bedre tekster, får du styrket din skriftlige kommunikation. Indehaver af Varmings tegnestue Anne Lene Jørgensen deltog i kurset sidste år. Læs om hendes udbytte her.

”Jeg skriver efterhånden ret meget i mit arbejde – tekster af mange forskellige typer og til mange forskellige modtagere.

"En god tekst er som et godt byggeri"

+2 gange to

+2, efteruddannelsen for arkitekter (cand.arch.) med minimum 1 års erfaring fra tegnestueverdenen, løber for første gang af stablen til februar

Interessen for +2 har været stor og to hold er nu sat. Et i København og et i Aarhus. Deltagerne repræsenterer et bredt udsnit af arkitektvirksomheder fra privat og offentligt regi, store og små arkitektvirksomheder, og en enkelt deltager med ansættelse uden for Danmark.

CV kursus gav et skub

I jagten på det første job kan et overskueligt CV og en målrettet ansøgning hjælpe dig godt på vej.

RABAT PÅ KURSER I SVERIGE OG NORGE

Har du kig på efteruddannelseskurser i nabolandene, så er det nu blevet muligt at deltage til medlemspris. Dette er det første konkrete resultat af det nordiske samarbejde om efteruddannelse mellem Norske Arkitekters Landsforbund, Svenske Arkitekter og Arkitektforeningen.

Bygningsreglementet som ramme

At kende Bygningsreglementet er nødvendigt for at kunne holde idé og virkelighed op mod hinanden og for at kunne arbejde sammen på lige fod med byggeriets øvrige parter. Arkitekt Dorthe Schacht Linius fra Holscher Nordberg Architecture and Planning deltog på kurset Basisviden om Bygningsreglementet.

Tilbud til ledige

Ledighed kan være en god anledning til at efteruddanne sig. Arkitekternes Efteruddannelse giver derfor 25% rabat på alle kurser.

Mere tid, færre penge. Det er realiteten for ledige. Derfor giver Arkitekternes Efteruddannelse 25 % rabat på alle vores egne kurser til ledige arkitekter MAA.

At skrive er en vigtig del af den kreative proces

Sofie Frydenregn og Astrid Billev går på Kunstakademiets Arkitektskole på 3 år. De har deltaget i Arkitektforeningens skrivekursus for studerende, der fokuserer på at give grundlæggende egenskaber og værktøjer til, hvordan man kan blive bedre til at formulere sig skriftligt.

De bedste renoveringer og transformationer - en top 5

Fremtidens job ligger indenfor renovering og transformation. Men hvor skal man lede efter inspiration til de gode projekter? Vi har bedt underviser på Arkitektforeningens kursus i renovering Thomas Waras Brogren fra Erik Møller Arkitekter give sit bud på de 5 bedste renoveringer og transformationer.

Af Marie Leth Rasmussen

Mange ønsker på ønskesedlen

De nye hospitaler skal kunne mere for stadig færre penge. Det er en af de største udfordringer ved at tegne hospitaler, mener partner i AART architects Anders Strange.

Anders Strange er fagrådsleder på Nytt Østfold Sykehus i Norge og underviser på Arkitektforeningens kursus i hospitalsarkitektur. Vi har spurgt ham, hvordan hospitalsarkitektur har udviklet sig, og hvilke forhindringer han er stødt på i arbejdet med at tegne hospitaler.