landskabsarkitekt

Dansk Landskabsarkitektforening får ny formand

Karen Sejr, landskabsarkitekt og kommunikationskonsulent tiltræder formandsposten i Dansk Landskabsarkitektforening.

Vinder fundet i konkurrencen om ny museumshave til Statens Museum for Kunst

Vinderen af Statens Museum for Kunsts og Københavns Kommunes projektkonkurrence om Museumshaven er nu fundet. Sejren gik til projektet SMK tilbage i parken af Polyform Arkitekter i samarbejde med Karres en Brands Landschapsarchitecten.

Fremtidens Lolland

25 virksomheder ansøgte om prækvalifikation i konkurrencen Porten til Lolland.

Åbne haver på Arkitekturens Dag

I forbindelse med Arkitekturens Dag den 1. oktober 2010 har du chancen for at få et kig ind i en række landskabsarkitekters egne haver.

Du kan  bl.a. lægge vejen forbi en forstadshave i Kastrup, hvor der er fokus på opsamling og afledning af regnvand, træelskerens rustikke og vilde have i Hellerup eller få inspiration i Andreas og Solveigs smukke villahave i Køge.