litteratur

Fra konfetti til katastrofe i den kreative klasse

Hvad sker der med ens identitet, når man uddanner sig til et job, der ikke eksisterer?  Med finanskrisen som fundament og arkitekturen som omdrejningspunkt rejser arkitekt MAA Rasmus Graakjærs debutroman netop det spørgsmål

Arkitekturbøger til MAA-pris

Forlaget BOGVÆRKET tilbyder 30% rabat til Arkitektforeningens medlemmer på næsten alle forlagets udgivelser.

Den nye generation af arkitekter

Angsten i det velkendte

Hvilken rolle spiller byplanlægning og arkitektur i krimien? Arkitektforeningen har spurgt en professionel storforbruger af arkitektur, forfatteren Jussi Adler-Olsen, årets modtager af boghandlerprisen De Gyldne Laurbær, der har toppet bestsellerlisterne i Danmark og udlandet bl.a. med krimithrillerserien om Afdeling Q- Kvinden i buret, Fasandræberne, Flaskepost fra P og Journal 64.