lokalafdeling

Tillykke med de 30, Bornholm!

Tilbage i 1985 blev Arkitektforeningens lokalafdeling på Bornholm etableret. Det blev fejret med maner, da bornholmerne holdt 30 års jubilæum den 17. april 2015.

Ny leder i det sydjyske vil styrke netværk

Arkitekt MAA Signe Rosenfeldt har efter fem år som aktiv i lokalledelsen i Arkitektforeningen Sydjylland sagt ja til rollen som leder. Hun overtager lederstolen efter arkitekt MAA Christina Birch

Signe Rosenfeldt brænder for foreningslivet, og understreger, at hun bruger sin tid og frivillige kræfter i lokalafdelingen Sydjylland, fordi det giver gode oplevelser og er en anledning til at få et unikt blik ind faget og branchen:

Det er frivilligt, og det er sgu godt gået i sig selv

Bente Melgaard går af efter en sjov, udfordrende og lærerig tid som leder af Arkitektforeningens lokalafdeling i Østjylland, og overlader pladsen til arkitekt MAA Trine Lybech Madsen. Her fortæller Bente om sin tid i AAØ.

Arkitekter: Lokalplan i Aalborg monopoliserer

Arkitektforeningens lokalafdeling i Nordjylland har lavet en indsigelse til lokalplanforslag 1-2-109, da det vil monopolisere byrummet.
Arkitektforeningen har talt med arkitekt MAA Nicolai Steinø fra den nordjyske lokalledelse

Årets Arne til ombygning og grænseløse frivillige

Fredag den 31. januar blev Årets Arne uddelt i Arkitekternes Hus i København.

Hovedprisen, Store Arne, gik til det roste ombygningsprojekt af Trollbeads’ hovedkvarter i Toldbodgade 13, København, som er tegnet af BBP Arkitekter.

Det får du for medlemskronerne: Netværk tæt på

Arkitektforeningen har 7 lokalafdelinger i hele landet, der året rundt laver events, foredrag, fester mm. både for MAA’ere og offentligheden. I det fjerde interview i rækken Det får du for medlemskronerne, fortæller direktør Jane Sandberg om værdien af at have et fagligt netværk helt tæt på.

Hvad er fordelene ved at være med i en lokalafdeling?

Pavillonsucces i Kongens Have

Fredag d. 13 september åbnede pavillonen Trylletromler i Kongens Have, og den tromleformede trækonstruktion er allerede en succes.

Vi må ikke miste lokal stedsans

Johanne Lundager er valgt til ny lokalformand for Nordjyllands Lokalafdeling af Arkitektforeningen. Johanne vil gerne gøre Arkitektforeningen mere synlig uden for landets største byer. Og så er hun opmærksom på lokal indsigt og indlevelsesevne som vigtige komponenter i skabelsen af arkitektonisk kvalitet uden for de store byer.

Hvad er dine visioner for de kommende år for din lokalafdeling?

Trylletromler lander i Kongens Have til september

.FABRIC løb med sejren om at tegne en midlertidig pavillon til Kongens Have med projektet Trylletromler

Arkitektforeningen indbød ultimo januar 2013 i samarbejde med lokalafdelingen i København til konkurrencen om udformningen af en midlertidig pavillon til placering i Kongens Have i perioden 13. september til den 13. oktober 2013.