lokalafdelinger

Kom til årsmøde i din lokalafdeling

I marts måned afholdes der årsmøder i Arkitektforeningens lokalafdelingerne over hele landet. Årsmøderne byder på rig mulighed for at styrke den fælles faglighed gennem foredrag, rundvisninger og debatter.

Arkitektforeningens formand, Natalie Mossin samt Arkitektforeningens konst. direktør, Annette Blegvad, deltager i samtlige årsmøder.

Ung arkitekt i spidsen for Lokalafdelingen Østjylland

Den nye leder af lokalafdelingen Østjylland, Trine Lybech Madsen, har Arkitektforeningen i blodet. Hun startede som studentermedlem allerede i 2007 og var ikke i tvivl, da hun fik tilbuddet om at stå i spidsen.

Hvorfor valgte du at takke ja til tjansen som leder?

Film: Derfor er jeg arkitekt MAA

Hæder, debat og kloge ord

Det var en rørt Jan Gehl der fredag den 8. juni fik overrakt æresmedaljen af fagfæller på Arkitektforeningens repræsentantskabsmøde i Korsør, hvor der også blev diskuteret emner som arkitekturpolitik, konkurrenceudvalg og valgt medlemmer til Arkitektforeningens bestyrelse, råd og nævn.

Tour de lokal

I disse dage er der fuld gang i årsmøder rundt omkring i Arkitektforeningens lokalafdelinger.

Livlige lokalafdelinger - årsmøder 2010

Hvert forår afholder Arkitektforeningens lokalafdelinger årsmøder. På møderne i foråret 2011 berettes om afdelingernes arbejde i 2010, formand Natalie Mossin fortæller fra arbejdet i bestyrelse og repræsentantskab, og der netværkes på kryds og tværs. Flere afdelinger havde i år krydret årsmødet med et fagligt arrangement, hvor medlemmer sammen oplever og diskuterer arkitektur ”på stedet”.

Bornholm

Nytårskur i hele landet

Traditionen tro flyder januar måned med bobler i arkitektstanden. I år er ingen undtagelse – Arkitektforeningens lokalafdelinger inviterer til hygge og et glas kold champagne.

KØBENHAVN
Københavnsafdelingen lader propperne poppe og boblerne flyde til den årlige nytårskur i Arkitekternes Hus. Kom og ønsk dine kolleger godt nytår, nyd et glas boblevand og se hvem der modtager Årets Arne.