magasin

Magasinet KBH vil tilbage på hylderne

Magasinet KBH, der sidste år måtte opgive den trykte version pga. manglende støtte fra Københavns Kommune, sender nu appel til kommunalpolitikerne på Rådhuset for at få bragt bladet til live igen.

I et åbent brev til kommunen beder Magasinet KBH om at få en ny støtteordning i hus, så bladet igen kan komme byens borgere til gode.

Exit KBH?

Gratisbladet Magasinet KBH er på vej ned – men kun hvis vi er ligeglade, skriver arkitekt MAA, Rasmus Graakjær. Læs debatindlæg:

Mange medlemmer af Arkitektforeningen kender sikkert ”Magasinet KBH”. Mange vil også vide, at magasinet desværre er på vej til at lukke.
”Magasinet KBH” er et gratisblad, der siden 2005 har været at finde på biblioteker, i butikker, caféer og uddannelsesinstitutioner i hovedstadsområdet. Et gratisblad, man rent faktisk gad at læse.