Medlemsfordele

Vejledning til en stærk profil på LinkedIn.

Nedenfor kan du downloade en skræddersyet LinkedIn guide for MAA'er.

At være findbar på nettet med et professionelt visitkort er både vigtigt i forhold til karrierepleje og i forhold til at kunne præsentere sig troværdigt over for kunder og samarbejdspartnere.

Beck & Jørgensen

Køb maling direkte hos producenten. Få 40% rabat på maling og 25% rabat på pensler og øvrige malervarer hos Beck & Jørgensen.

Beck & Jørgensen har også allergivenlig maling på hylderne.

Beck & Jørgensen er en af Danmarks ældste og mest anerkendte leverandører til malermestre.

Fra 17 forretninger sælger vi alt, hvad du skal bruge, når du skal male, spartle eller sætte tapet op.

Vær med i delebil billigt

Delebilsordningen LetsGo er en del af den række af fordele, der følger med at være medlem af Arkitektforeningen. Nu bliver det ekstra attraktivt, fordi LetsGo kører en kampagne frem til første maj, hvor det er helt gratis at melde sig ind.

Delebilsordningen kan benyttes både af privatpersoner og af virksomheder.

Et kort mindre, flere fordele

Gennem Arkitektforeningen får du rabat på forsikringer hos Tryg, HDI-Gerling Forsikring og Gjensidige Forsikring. Du får rabat på Politiken, hotelovernatninger blandt andet på Arthur Hotels, Hotel Guldsmeden Group og på Generator Hostels. Som noget helt nyt får du op til 56% rabat på delebiler hos LetsGo. Du kan både få rabatten som privatkunde og som erhvervskunde.

Arkitekturbøger til MAA-pris

Forlaget BOGVÆRKET tilbyder 30% rabat til Arkitektforeningens medlemmer på næsten alle forlagets udgivelser.

Arkitektforeningens Kritikerakademi

Arkitekturkritikken har siden 2. verdenskrig gennemlevet en gedigen forandring. I velfærdssamfundets opblomstring fyldte arkitekters kritiske røst en stor del af samfundsdebatten og mange andre debatterede arkitekternes virke. I dag er der mere stille fra arkitekternes side og kun ét stort mediehus har en egentlig arkitekturkritiker ansat.

Realdania By & Byg Klubben

Bliv medlem af Realdania By & Byg Klubben. MAAere får 25% rabat

Du kan se arrangementsprogrammet med rundvisninger, foredrag og arrangementer her.

Få 25% rabat på medlemskab af Realdania By & Byg Klubben

Det får du for medlemskronerne: politik

Hvorfor arbejder Arkitektforeningen egentlig politisk? Leder af Arkitektforeningens afdeling for Politik og Analyse, Annette Blegvad, fortæller, som den tredje i serien Det får du for medlemskronerne, om foreningens arbejde med holdningsændring og adfærdspåvirkning hos beslutningstagere, byggeriets parter og befolkningen.

Det får du for medlemskronerne: Konkurrencer

Hvorfor yder Arkitektforeningen egentlig konkurrencerådgivning?

PRIORS HUS

Af Sarah Maria Thorup