morgenklog

Arkitekters rolle i krigszoner

Arkitektforeningen sætter spot på Syrien med et Morgenklogarrangement mandag d. 7. april. En af talerne er den syriske arkitekt Wesam Asali, som vi spurgt, hvilken rolle arkitekter og planlæggere kan spille i genopbygningen af Syrien.

Syrien er hårdt ramt af den borgerkrig, som nu har varet i tre år. Over halvdelen af befolkningen er på flugt, og en stor del af landets boligområder, bygninger og infrastruktur er ødelagt.

Morgenklog - Helhedsorienteret renovering

Et halvt hundrede mennesker havde valgt at trodse regnen, da Arkitektforeningens formand Natalie Mossin og Christian Lerche, direktør i Danske Ark, kunne byde velkommen til Morgenklog om helhedsorienteret renovering. For at blive klogere på, hvad vi forstår ved helhedsorienteret renovering, hvorfor den er nødvendig og hvordan arkitekterne griber området an, havde vi inviteret fire oplægsholdere til at komme med deres bud og vinkel på dagens tema.