norge

RABAT PÅ KURSER I SVERIGE OG NORGE

Har du kig på efteruddannelseskurser i nabolandene, så er det nu blevet muligt at deltage til medlemspris. Dette er det første konkrete resultat af det nordiske samarbejde om efteruddannelse mellem Norske Arkitekters Landsforbund, Svenske Arkitekter og Arkitektforeningen.

Jobjagt udenfor Danmarks grænser

Arbejdsløsheden for arkitekter og andre akademikere er stadig bekymrende høj, derfor holdt Arkitektforeningen, Arkitektforbundet, Københavns Kommune, IDA, Djøf og DM d. 25. april en totalt udsolgt messe om jobmuligheder for akademikere i Norge.

Danske akademikere får job i Norge

Der arbejder næsten 15.000 danskere i Norge. Et tal der siden den økonomiske krise i Danmark er steget med 1200. Også flere og flere danske akademikere finder arbejde i Norge. Det er ikke mindst den norske byggebranche, sundhedsvæsenet, undervisningssektoren og oliebranchen, der efterspørger danske arkitekter, magistre, DJØF’ere samt ingeniører.

Status på norsk arkitekturpolitik

Norske arkitekter og politikere diskuterer lige nu arkitekturpolitik i Norge på livet løs. Følg med i konferencen live ved at klikke på play-symbolet herover.

Mandag og tirsdag d. 20. og 21. november mødes nogle af Norges og Nordens vigtigste repræsentanter for arkitekturfaget til to konferencer på DogA i Oslo.