organisation

Ny projektchef i Arkitektforeningen

Cand. scient. pol. Signe Sloth Hansen er netop tiltrådt stillingen som projektchef i Arkitektforeningen. Stillingen er nyoprettet for blandt andet at understøtte foreningens ambitioner om at styrke og udvikle arkitektfaget med strategien  “Sammen om arkitekturen” som afsæt.

Arkitektforeningens nye projektchef skal medvirke til at udvikle nye samarbejdsprojekter med eksterne samarbejdspartnere og de mange aktive medlemmer.

Martin Keiding trækker sig fra bestyrelsen

Arkitekt MAA Martin Keiding har trukket sig fra Arkitektforeningens bestyrelse med øjeblikkelig virkning.

Martin Keiding trækker sig fra bestyrelsen, da han er blevet ny redaktør for Arkitekten.

Martin Keiding blev valgt ind i bestyrelsen i juni 2010 og skulle have siddet frem til 2015.