Akademisk Arkitektforening

PR

Strategisk Kommunikation for tegnestuerKurset Strategisk kommunikation for tegnestuer afholdes for første gang den 23. oktober. Arkitekt MAA og underviser Jennifer Dahm Petersen fortæller her, hvad det er, man som kursist kan forvente sig af kurset.

”Kurset her kan noget helt særligt for arkitektfaget. Vi analyserer branchetendenser og kursistens egen markedsposition for derefter gennem øvelser, at træne en effektiv og målrettet kommunikation.

Lige pludselig er vi alle vegne


For Sara Camre fra MLRP har kurset i PQ og PR givet konkrete resultater.

Kritiseret kampagne trækkes tilbage


Efter stærk kritik fra arkitektstanden trækker ingeniørvirksomheden Alectia nu sin kampagne tilbage.

”Vi giver arkitekterne et forspring ved at sætte dem i anden række”, var overskriften i Alectias helsides annonce i Børsen i uge 9. Annoncen var et led i en kampagne, der udover at have været bragt i større landsdækkende dagblade, har kørt på YouTube.

Klar og tydelig kommunikation i PR og PQKommunikationsarbejdet er blevet en vigtig del af det at drive en tegnestue. I en tid med finanskrise er prækvalifikation gennem offentlige udbud blandt de vigtigste jobressourcer. Deltagelse i konkurrencerne betyder ikke kun mulighed for at vinde, men også udviklende samarbejder, større netværk og promovering inden for branchen.

Udgiv indhold